By Annemarie Smit fotograaf uit Deventer en omgeving

Bekijk mijn fotografie vakgebieden

Zwart Wit, Familie, Trouwen, Zwangerschap, Liefde & Dieren


Fotoshoot in Deventer – Annemarie Smit

Van origine een echte Deventenaar uit Deventer. Tijdens mijn studietijd heb ik in Zwolle op school gezeten. Daar heb ik succesvol mijn studie fotografie afgerond. Vlak daarna ben ik afgereisd naar het Noorden om daar vervolgens te gaan wonen.

Deventer is voor mij niet alleen bijzonder omdat ik er vandaan kom. De sfeer, rust en authenticiteit die ik daar ervaar ik goud waard. Veel inspiratie haal ik dan ook uit deze stad!

Omdat ik mijzelf altijd breed heb georiënteerd heeft dit geresulteerd in mijn brede specialiteit op het gebied van fotografie. Unieke plaatjes maken van diverse locaties en mensen. Geweldig!

!! Voor shoots in Deventer reken ik een vaste meerprijs van 45 euro aan reiskosten. Ken je iemand die op dezelfde dag ook graag een fotoshoot wilt op (bijna) dezelfde locatie? Dan kan het interessant zijn om de kosten te delen!

Personal Branding fotoshoot Deventer

Het is belangrijk om te weten wie je bent. Weet je dat al? Met een personal branding shoot in Deventer zetten we je goed neer als persoon en bedrijf. We zorgen voor unieke beelden zodat je eruit springt bij je klanten en volgers. Hiermee zal je een indrukwekkende indruk achterlaten bij je prospects.

Bruiloft fotograaf Deventer

Eindelijk! Trouwen! Jullie gaan trouwen in Deventer! Je bruiloft maak je maar één keer mee en de hele dag zit vol belangrijke en leuke. Als fotograaf kijk continu om mij heen om jullie de mogelijkheid te geven om over jaren met een glimlach en een traan terug te laten kijken naar die magische dag in Deventer.

Loveshoot fotoshoot Deventer

Een loveshoot (liefdes shoot) in Deventer? Maak er een ontzettend leuke en romantische dag van om je liefde vast te leggen in het prachtige Overijssel. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor jezelf en natuurlijk voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering in Overijssel.

Zwart Wit Portret fotograaf Deventer

Portretfotografie is puur, eigen en krachtig. Zwart Wit fotografie in Overijssel doe ik dan ook graag. Het is een manier om ’terug in de tijd te gaan’. In het verleden was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professioneel effect creëren voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Deventer

Een zwangerschapshoot in Overijssel is iets wat leuk is voor jullie als mama en papa to be. De periode tijdens de zwangerschap is wellicht de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel weg nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner in Overijssel.

Familie fotografe Deventer

Een familieportret in Overijssel, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Het is natuurlijk al gezellig om met elkaar op pad te zijn en iedereen mag het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

!! Voor shoots in Deventer reken ik een vaste meerprijs van 50 euro aan reiskosten. Ken je iemand die op dezelfde dag ook graag een fotoshoot wilt op (bijna) dezelfde locatie? Dan kan het interessant zijn om de kosten te delen!

Neem contact met mij op!

    captcha

    Professionele foto’s Deventer. Fotograaf door heel Overijssel!

    Natuurlijk ben ik door heel Overijssel te boeken waaronder Stadshagen, Schalkhaar, Raalte, Deventer, Kampen, Ommen, Hengelo, Enschede, Dalfsen, Slagharen, Hardenberg, Almelo, Hengelo, Rijssen, Holten, Wierden, Haaksbergen, Enschede, etc.