Een zwangerschapsshoot doe je niet zomaar. Zwanger zijn is een prachtige, bijzondere tijd in het leven van aanstaande ouders. Een verwachtingsvolle tijd die gepaard gaat met gezonde spanning. Je weet immers niet precies wat je te wachten staat, maar gaat de toekomst vol positieve energie tegemoet. Je verheugt je op een nieuw leven. Dat gevoel wil je zo lang mogelijk uitstralen en vasthouden, maar voor je het weet zijn er negen maanden voorbij. Met de komst van het kindje is het geluk groot, maar die tijd dat je samen zwanger was zomaar weer vergeten. Of toch niet? Met een prachtige zwangerschapshoot tijdens de zwangerschap, leg je die mooie tijd voor altijd vast.

Voor zo’n fotoshoot ofwel zwangerschapsreportage wordt een mooie locatie gekozen die bij jou en jullie past. Dat kan een locatie binnen of buiten zijn. De focus ligt volledig op jullie als aanstaande ouders. Het gaat om de uitstraling, de zwangere buik, de liefde en dat magische geluk.

Waarom een zwangerschapfotoshoot

Spannende tijd, emoties gaan alle kanten op en een mooie ronde buik. Het is een prachtige, bijzondere en veelal memorabele tijd. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Veel mensen willen dit moment kunnen herbeleven door terug te kunnen kijken naar een foto. Dat kan met een zwangerschapsfotoshoot By Annemarie Smit. Met deze foto’s heb je een herinnering aan jouw zwangerschap, voor altijd.

Foto zwangerschap

Er wordt een zwangerschapsshootgemaakt die representatief is voor die prachtige tijd dat je zwanger bent. De tijd dat je samen zwanger bent. Stijlvol en passend bij wie je bent en wie jullie samen zijn. Een goede foto legt niet alleen de zwangerschap vast, maar straalt ook het zwangere gevoel uit. Het verwachtingsvolle positieve gevoel, dat je voor altijd wilt koesteren. Een zwangerschap shoot zorgt ervoor dat het moment voor altijd vast ligt.

Een zwangerschap neemt negen maanden en de buik groeit. Het is dan ook goed mogelijk om meerdere shoots te organiseren zodat de zwangerschap, voor later, in beeld te volgen is. Voor je het weet ben je immers alweer vergeten hoe groot de buik was, hoe snel deze groeide en hoe het gevoel was in die eerste maanden, halverwege de zwangerschap en tegen de tijd dat het kindje geboren mocht worden. Niet alleen de buik groeit, maar ook jij die steeds een beetje meer voorbereid bent op een leven als moeder. En voor de partner, die zich voorbereidt op een leven als ouder, geldt dat natuurlijk ook. Dit hele bijzondere verhaal kan in beeld worden vastgelegd. Op een manier die het verhaal recht doet, die het gevoel goed weergeeft en past bij wie jullie zijn.

Fotoshoot jurk zwanger 

Samen kiezen we hoe de zwangere buik wordt vastgelegd. Dat kan bijvoorbeeld met het dragen van een mooie jurk waarin de buik prachtig zichtbaar is. Romantisch of sportief, klassiek of modern. Precies wat voor jullie goed voelt. Wie zwanger is, mag gezien worden! Deel dit vooral door een zwangerschapsshoot!

Fotoshoot zwanger met kind

Ben je zwanger en heb je al een of meerdere kinderen, dan maken ook zij deel uit van dat spannende nieuwe leven. Zij krijgen dan ook een plaats op de foto. De zwangerschapsshoot wordt zo uitgevoerd dat de kinderen op een leuke en passende manier er helemaal bij horen. Daar nemen we gericht de tijd voor zodat de kinderen gefotografeerd worden op een manier die bij ze past.

Wanneer zwangerschapsfotosoot

Het mooiste moment om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 30 tot 32 weken. Dan is het fysiek vaak nog goed te doen maar doe het in ieder geval voordat je de 36 weken passeert. Het moet leuk blijven en hiermee behoud je het gemak. Als de baby zich al wat sneller ontwikkelt en de buik groeit al wat sneller dan zou je zelfs al iets eerder dan 30 weken kunnen. Het is belangrijk dat de buik goed ontwikkelt zodat het plaatje ook mooi uit komt.

Fotoshoot zwanger samen

De fotoshoot is gericht op de zwangerschap, maar zwanger ben je nooit alleen. Dat ben je samen. Daarom word je tijdens deze zwangerschap shoot altijd samen mooi in beeld gebracht. In overleg wordt een locatie en een pose gekozen waarbij je beiden kunt stralen. Op die manier wordt de zwangerschap zo volledig mogelijk aan de hand van foto’s vastgelegd. Het beeld vertelt jullie verhaal.

Fotoshoot zwanger buiten

De zwangerschapsshoot wordt zo vastgelegd dat ook de omgeving passend is bij wie jullie zijn. Dat kan een locatie binnen zijn, maar zeker ook buiten. In een park of een bos. Bij een klassiek of modern gebouw, voor een kunstwerk of op het strand. Het is allemaal mogelijk. Ook de elementen spelen een rol bij een buitenlocatie. Laat de wind en de zon hun werk maar doen, soms past het geweldig mooi bij de fotoshoot en levert het fraaie plaatjes op.  

Foto zwangerschap bekend maken

Heb je er wel eens aan gedacht om met een mooie stijlvolle foto de zwangerschap aan de buitenwereld bekend te maken? Een kleine zwangere buik kan op zo’n manier worden vastgelegd dat woorden nauwelijks nodig zijn. Je uitstraling doet uiteraard de rest. Een foto vervolgens mailen aan je vrienden, verspreiden via social media of old school via de post versturen zal iedereen laten meedelen in jullie prille geluk.

Waarom een zwangerschap fotoshoot?

Uniek en voor altijd 

Het is een spannende tijd. Emoties schieten alle kanten uit en er is die mooie ronde buik. Het is een prachtige, bijzondere en veelal memorabele tijd. Die tijd wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met een zwangerschaps-fotoshoot By Annemarie Smit. Met deze foto’s heb je een herinnering aan jouw zwangerschap, voor altijd.

Waarom By Annemarie Smit?

Iedere fotograaf biedt een eigen stijl. Mijn stijl is die waarbij ik mensen volledig zichzelf laat zijn. Je moet jezelf immers herkennen in de foto’s. Ik laat mensen dan ook volledig los zodat ze heel eigen en authentiek in beeld komen. Daarnaast behoud ik de pure kleuren, en verwerk ik de warmte en bijzondere sfeer in mijn nabewerking.

Ik ga graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of er een wederzijdse klik is en om te weten wat jullie willen terugzien. Het gaat tenslotte om één van de belangrijkste periodes uit je leven.

Zwangerschapsshoot boeken

Wil je een zwangerschapsshoot boeken om deze bijzondere periode vast te leggen? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jouw planning. 

Zwangerschap shoot prijzen

Ben je benieuwd wat een zwangerschap fotoshoot kost? Klik op onderstaande button. Daar tref je de prijzen en andere mogelijkheden.