By Annemarie Smit fotograaf Friesland


Wie is Annemarie Smit?

Geboren en getogen in Deventer en tijdens mijn studietijd in Zwolle gewoond én gestudeerd (fotografie natuurlijk!). Afgelopen jaren was ik veel in Friesland en omgeving te vinden voor mijn opdrachten. De sfeer, het karakter, de natuur en diversiteit van mensen maakt het uniek om te fotograferen.

Kortom, ik ben een fotograaf die veel te vinden is in Friesland! Daarnaast ben ik een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken. 

Ik zou mijzelf niet schalen onder een specifieke stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en in 2020 officieel afgestudeerd. Een verhaal vertellen door beeld is iets wat ik sinds kleins af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist mijn familie; “Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!”.

Personal Branding fotograaf Friesland

Laten we stilstaan bij wie je bent en wat je wilt uitstralen. Met een personal branding shoot in Friesland zetten we je op jouw eigen manier neer als persoon en bedrijf. We zorgen voor goede content zodat je in de kijkers speelt van je klanten en volgers. Hiermee zal je absoluut mensen omver blazen en een krachtige indruk achterlaten.

Loveshoot fotograaf Friesland

Een loveshoot (liefdes shoot) in Friesland? Maak er een romantische dag van om jullie liefde op beeld te krijgen. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Een leuk cadeau voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering in Friesland.

Zwart Wit Portret fotograaf Friesland

Portretfotografie is iets waar je veel kanten mee op kan. Zwart Wit fotografie in Friesland doe ik dan ook graag. Een manier om ’terug in de tijd te gaan’. Vroeger was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professionele shoot doen voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Friesland

Een zwangerschapshoot in Friesland is iets wat leuk is voor jullie als ouders to be. Natuurlijk, deze periode tijdens de zwangerschap is misschien wel de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel verdwenen nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner.

Familie fotograaf Friesland

Een familieportret in Friesland, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Ten eerste is het al gezellig om met elkaar op pad te zijn en mag iedereen het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

Fotografie Friesland

Voor fotografie Friesland ben je aan het juiste adres bij mij. Of je nu op zoek bent naar portretten, landschappen of bijzondere momenten, ik zorg er altijd voor dat de sfeer en het karakter van Friesland terugkomen in de foto’s die ik maak. Met mijn creatieve blik en jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat jouw foto’s een blijvende herinnering vormen.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Friesland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor fotografie Friesland! Neem gerust contact met me op en ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en de mogelijkheden die ik bied. Samen zorgen we ervoor dat je de perfecte foto’s krijgt die jouw herinneringen aan Friesland voor altijd vastleggen.

!! *Reiskosten zijn 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

Fotograaf door heel Friesland

Natuurlijk ben ik door heel Friesland te boeken waaronder Dokkum, Holwerd, Leeuwarden, Burgum, Drachten, Grou, Sneek, Workum, Heerenveen, Appelscha, Lemmer, etc.