Op zoek naar een unieke en tijdloze foto van je (huis)dier? Een prachtige manier om je maatje voor altijd vast te leggen en bij je te houden. Een fotoshoot met dieren wordt veel gedaan en kan in verschillende settings gerealiseerd worden. Buiten of binnen, het maakt niet uit.

Mogelijkheden Dieren fotoshoot

De mogelijkheden zijn enorm. Wanneer je (huis)dier goed luistert kunnen we veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld een portret van je hond hebben voor aan de muur of een actiefoto met jou en je paard. We kunnen een buitenlocatie kiezen maar binnen is ook geen probleem.

Je huisdier op de foto

Met elk dier is het een uitdaging om deze op een unieke manier te portretteren. Daarom doe ik dit ook graag. Veel dieren luisteren niet altijd even goed naar hun baasje zoals veel honden dit wel kunnen. Het geduld om met dieren te werken heb ik dan ook altijd. De leukste foto’s worden namelijk uit onverwachte situaties genomen. Voor een fotoshoot met jouw huisdier(en) kun je kiezen voor een shoot in studiosetting of een shoot op locatie.

Een shoot op een bijzondere locatie kan ook ontzettend leuk en spontaan zijn. Loslopend maar uiteraard kan je ook samen met jouw huisdier(en) op de foto.

Dieren fotoshoot boeken

Wil je een dieren shoot boeken voor/met je maatje? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jullie planning. Avonduren en weekenden hoeven ook geen probleem te zijn.

Dieren fotoshoot kosten

Ben je benieuwd wat een dieren shoot kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.

Dierenfotograaf

Ben je op zoek naar een dierenfotograaf die leuk is met dieren en hier niet bang voor is? Geregeld heb ik fotoshoots met dieren dus kan inmiddels feilloos aanvoelen hoe de huisdieren zich voelen en wat werkt (en wat niet).

Dierenfotografie

Dierenfotografie is niet iets wat iedereen kan of wil. Het vereist geduld. De ene keer wat meer dan de andere. Omdat ik niet graag op uurtje-factuurtje basis werk is dierenfotografie enorm aan mij besteed.

Portretfotografie dieren

Sommige dieren zijn hier niet voor geschikt, dat is belangrijk om te weten. Hoewel ik heel graag alle dieren op de foto zet met portretfotografie is het niet altijd haalbaar. Wanneer je bijvoorbeeld twee paarden hebt, of soms één en de locatie is niet juist dan is het lastig om deze goed binnen de camera kaders scherp te krijgen. Heb je je dier goed onder controle en kan hij of zij de rust bewaren? Leuk! Laten we het proberen!