Enthousiast geraakt en graag meer weten? Klik op de WhatsApp button op het scherm of vul het contactformulier onderaan de pagina in!

By Annemarie Smit
Wagenborgen, Groningen
Nederland

Veelgestelde vragen

 • Waar zit je bedrijf?

  Ik woon in de provincie Groningen, maar ben werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland. Bij uitzondering ook in Overijssel.

 • Wat is jouw stijl?

  Ik houd er van om jullie als jezelf op de foto te zetten. Af en toe poseren maar voornamelijk de echte connectie, liefde en emotie. Je mag tijdens de sessie lekker knuffelen, kusjes geven en gek doen!

 • Wanneer plannen we een shoot?

  Ik plan de shoots altijd in de ochtend of avond tijdens zonsopkomst en ondergang. Dit omdat dit het mooiste licht is om in te shooten. Elke maand van het jaar zijn dit andere tijden dus stuur mij gerust even een berichtje wat de beste tijden voor jullie zijn.

  In de zomermaanden (april t/m september) is het ook mogelijk om doordeweeks ’s avonds te shooten in verband met de late zonsondergang.

 • Welke locaties gebruik je?

  Ik ben zelf erg fan van een aantal locaties in de omgeving. Het is belangrijk dat de locatie bij jullie past. Kijk daarvoor op mijn pagina (locaties) of stuur mij een berichtje.

 • Wanneer verwacht ik onze foto’s?

  Binnen 1,5 week stuur ik jullie de pagina met de beelden waar jullie uit kunnen kiezen. Op deze beelden staat altijd een watermerk. Deze foto’s kan je niet downloaden en er mogen ook geen screenshots van genomen worden.

 • Hoe kan ik een sessie boeken en hoe werkt het met betalen?

  Als je het contact formulier invult neem ik zo snel mogelijk maar binnen een week contact met je op. Zodra er een datum en tijdstip is afgesproken volgt de betaling. Je betaalt standaard voor het goedkoopste pakket. Mocht je na de shoot tijdens het uitzoeken van de beelden een groter pakket willen. Dan ontvang je na de betaling van het resterende bedrag + de reiskosten de gekozen foto’s in hoge resolutie.

 • Hoe lang duurt een sessie?

  Alle shoots duren ongeveer 60 minuten, soms wat langer en soms wat korter. Ik neem uiteraard alle tijd dat nodig is en ga altijd voor het beste resultaat.

 • Wat gebeurt er bij slecht weer?

  In geval van regen, storm, sneeuwval of extreem koude wind wordt de shoot verzet. Bij bewolking gaat de shoot gewoon door.

 • Verzetten fotoshoot?

  Als een fotoshoot door ziekte niet door kan gaan op de geplande datum, maar er wel direct een nieuwe afspraak gemaakt kan worden op korte termijn (binnen 2 maanden) dan is dit de eerste keer kosteloos. Bij een tweede keer of opvolgende keren wordt er € 50,- verplaats-kosten in rekening gebracht.

Kan je je vinden in bovenstaande? Leuk, neem gerust contact op!

  captcha

  *Door op “Verzenden” te klikken ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.