Zwart Wit Portretfotografie is puur en eigen. Zwart Wit fotografie doe ik dan ook graag. Het is een manier om ’terug in de tijd te gaan’. Vroeger was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professioneel effect creëren voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwart-wit fotografie portret

Bij Zwart Wit fotografie is lichtinval altijd waar je mee begint, niet te overbelicht maar ook niet te vlak. Schaduw kan een vertekend beeld geven en verkeerde vormen aan het gezicht geven. Een zwart wit portretfoto daarentegen, daar wordt veel in de nabewerking gecreëerd. Door bepaalde delen uit te lichten en andere delen te drukken, zo brengt een zwart-wit portretfoto accenten aan die de worden versterkt door het oog van de kijker.

Een zwart wit portret is iets wat ik graag maak voor mijn klanten. Door het dramatische en krachtige karakter kan je dit heel mooi wegzetten als portret. Dit kan je zowel digitaal bewaren als uitprinten op een mooi canvas. Dit zorgt ervoor dat je je hele leven alles kan bewaren.

Het grote voordeel van een Zwart Wit portret is dat het breed inzetbaar is. Zoals eerder benoemd, je kan het gebruiken voor LinkedIn, Facebook, Instagram of prachtig aan de wand van de muur!