Op zoek naar een loveshoot? Een romantische manier om jullie liefde vast te leggen. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering.

Mogelijkheden Loveshoot

De opties en mogelijkheden van zo’n shoot zijn groot en divers. Jullie kunnen samen op de foto, individueel of je kan een aantal setjes kleding meenemen (zo kan je extra lang je nieuwe foto’s blijven delen). Ik kan goed meedenken maar als je even rondvraagt en -speurt op het internet zal je legio aan ideeën op doen. Daarnaast zal ik altijd mijn stijl verwerken in jullie idee.

Meer dan alleen foto’s

Het gezamenlijke doel is om foto’s te hebben waar jij en je partner prachtig op staan. Middenin een fantastisch natuurgebied, bij een oude karakteristieke kerk, in een voor jullie belangrijke stad of dorp of misschien wel in het buitenland. Welke plek het maar mag zijn, ik ontmoet jullie graag op de plek die veel voor jullie betekent.

Loveshoot boeken

Wil je een loveshoot boeken voor jezelf en je partner? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jullie planning. Avonduren en weekenden hoeven ook geen probleem te zijn.

Loveshoot prijzen

Ben je benieuwd wat een loveshoot kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.