Op zoek naar een loveshoot? Een romantische manier om jullie liefde vast te leggen. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering.

Mogelijkheden Loveshoot

De opties en mogelijkheden van zo’n shoot zijn groot en divers. Jullie kunnen samen op de foto, individueel of je kan een aantal setjes kleding meenemen (zo kan je extra lang je nieuwe foto’s blijven delen). Ik kan goed meedenken maar als je even rondvraagt en -speurt op het internet zal je legio aan idee禱n op doen. Daarnaast zal ik altijd mijn stijl verwerken in jullie idee.

Loveshoot fotograaf

Als loveshoot fotograaf houd ik mij vooral bezig met de sfeer en de chemie tussen jullie. Je kan een love shoot boeken om verschillende redenen; ga je trouwen, heb je iets aan te kondigen of wil je gewoon een mooie plaat in huis hangen waar jullie als stel prachtig op stralen. Als je een loveshoot fotograaf als ik boekt dan zullen we vooraf altijd contact hebben over de wens en daarnaast zal ik een aantal prachtige plekken kunnen voorstellen. Wanneer je een eigen locatie kiest is dit ook mogelijk. Het is dan prettig dat we de sfeer vooraf kunnen bespreken; wil je graag de heiden sfeer of toch stedelijker? Vooropgesteld is dat ik mij altijd confimeer aan de sfeer die jullie graag neer willen zetten!

Liefdes foto’s

Het gezamenlijke doel is om liefdes foto’s te hebben waar jij en je partner prachtig op staan. Middenin een fantastisch natuurgebied, bij een oude karakteristieke kerk, in een voor jullie belangrijke stad of dorp of misschien wel in het buitenland. Welke plek het maar mag zijn, ik ontmoet jullie graag op de plek die veel voor jullie betekent. Een liefdes foto is natuurlijk breed in te vullen maar het draait allemaal om het samen zijn.

Loveshoot boeken

Wil je een loveshoot boeken voor jezelf en je partner? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jullie planning. Avonduren en weekenden hoeven ook geen probleem te zijn.

Loveshoot bos

Het maakt niet uit welk seizoen van het jaar is aangebroken, een loveshoot in bos is altijd een goed idee! De natuur is op elk moment mooi en heeft charme onder elke weersomstandigheid. Met herfstachtig weer komen de oranje tinten prachtig naar voren waardoor een romantisch effect snel gecre禱erdis met een fotoshoot in bos. Daarentegen kan het net zo zacht en liefdevol zijn wanneer er sneeuw ligt. Door de frisse tintent in de foto springt alles net een tikje meer naar voren. Een bos loveshoot kent dus absoluut geen beperkingen. Zand, gras, bomen en andere natuurlijke elementen werken vaak goed samen.

Loveshoot buiten

Naast een bosrijke omgeving zijn andere plekken voor een loveshoot buiten ook uitermate geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een liefdes foto bij de (lokale) kerk waar jullie getrouwd zijn of een plek waar jullie elkaar voor het eerst gezien hebben. Uiteindelijk gaat het niet alleen om de locatie maar om het samen zijn. Persoonlijk ben ik ook helemaal weg van een buiten shoot omdat mensen de vrijheid eerder ervaren om vrij te bewegen en alle geuren en kleur er omheen op te nemen. Dat doet veel voor het resultaat.

Loveshoot kleding

Een goede foto is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder kleding! Loveshoot kleding hoeft niks bijzonders te zijn en hoeft niet af te wijken van je reguliere garderobe. Een aantal kledingtips:

  • Draag neutrale kleuren
  • Vermijd fel gekleurde items
  • Probeer geen printjes te dragen tijdens de loveshoot
  • Kijk goed naar elkaar; draagt je partner veelal beige? Kijk of je hier wat in mee kan gaan
  • Probeer echt bij jezelf te blijven!

Voordat de shoot begint kan je altijd specifiekere informatie opvragen bij mij; ik heb altijd iets klaar liggen aan voorbeelden om je loveshoot kleding op aan te passen. Een goede tip is ook om te kijken naar mijn portfolio, hier kan je ook genoeg inspiratie uit halen!

Loveshoot maken

Een groot deel van mijn klanten wil een loveshoot. Een loveshoot maken is, zoals elke foto, een momentopname die je vastlegt. Hebben jullie samen iets overwonnen, zijn jullie stapelgek op elkaar en/of hebben jullie simpelweg geen kwalitatieve foto’s van jullie samen? Dan kan ik een loveshoot maken voor jullie. Het begint altijd met de locatie, deze kan ik voor jullie uitzoeken maar mogen jullie zelf ook mee komen. Vaak ga ik, als het een nieuwe locatie betreft, vooraf even onderzoek doen naar goede plekken en hoe de zon eventueel mee kan werken. Wanneer de dag van de shoot is dan lopen we rustig over de locatie heen en proberen we zoveel mogelijk verschillende hoeken en plekjes mee te pakken. Tip: zorg altijd voor een extra setje kleding of een ander shirt! Zo kan je net even wat meer diversiteit in je foto’s krijgen.

Loveshoot prijzen

Ben je benieuwd wat een loveshoot kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.