By Annemarie Smit fotograaf Drenthe

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone


Wie is Annemarie Smit?

Geboren en getogen in Deventer en tijdens mijn studietijd in Zwolle gewoond en gestudeerd (fotografie natuurlijk!). Afgelopen jaren was ik veel in Drenthe en omgeving te vinden voor mijn opdrachten. De sfeer, natuur en diversiteit van mensen maakt het uniek om te fotograferen.

Kortom, ik ben een fotograaf die veel te vinden is in Drenthe! Daarnaast ben ik een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken. 

Ik zou mijzelf niet schalen onder een specifieke stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en in 2020 officieel afgestudeerd. Een verhaal vertellen door beeld is iets wat ik sinds kleins af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist mijn familie; “Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!”.

Personal Branding fotograaf Drenthe

Laten we stilstaan bij wie je bent en wat je wilt uitstralen. Met een personal branding shoot in Drenthe zetten we je op jouw eigen manier neer als persoon en bedrijf. We zorgen voor goede content zodat je in de kijkers speelt van je klanten en volgers. Hiermee zal je absoluut mensen omver blazen en een krachtige indruk achterlaten.

Bruiloft fotograaf Drenthe

Trouwen in Drenthe? Geweldig! Je bruiloft maak je maar één keer mee en de avond zal gevuld zijn met belangrijke momenten. Als fotograaf in Drenthe kijk ik altijd om mij heen om jullie de mogelijkheid te geven om over jaren met een glimlach en een traan terug te laten kijken naar die magische dag.

Loveshoot fotograaf Drenthe

Een loveshoot (liefdes shoot) in Drenthe? Maak er een romantische dag van om jullie liefde op beeld te krijgen. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Een leuk cadeau voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering in Drenthe.

Zwart Wit Portret fotograaf Drenthe

Portretfotografie is iets waar je veel kanten mee op kan. Zwart Wit fotografie in Drenthe doe ik dan ook graag. Een manier om ‘terug in de tijd te gaan’. Vroeger was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professionele shoot doen voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Drenthe

Een zwangerschapshoot in Drenthe is iets wat leuk is voor jullie als ouders to be. Natuurlijk, deze periode tijdens de zwangerschap is misschien wel de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel verdwenen nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner.

Familie fotograaf Drenthe

Een familieportret in Drenthe, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Ten eerste is het al gezellig om met elkaar op pad te zijn en mag iedereen het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

Fotograaf door heel Drenthe

Natuurlijk ben ik door heel Drenthe te boeken waaronder Assen, Hooghalen, Norg, Zuidlaren, Eelde, Roden, Exloo, Aalden, Westerbork, Hoogeveen, Zuidwolde, Coevorden etc.