By Annemarie Smit fotograaf Overijssel


Fotograaf Annemarie Smit

Altijd in Deventer gewoond en opgegroeid. Vanuit hier ben ik verhuisd naar een andere plek in Overijssel, Zwolle. In Zwolle heb ik mijn studie fotografie afgerond en ben ik ook tijdens mijn studieperiode al begonnen met fotografie.

Een fotograaf uit Overijssel dus! En een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken. 

Verder fotografeer ik graag mensen omdat ik

Loveshoot fotograaf Overijssel

Op zoek naar een loveshoot (liefdes shoot) in Overijssel? Een romantische manier om jullie liefde vast te leggen in het prachtige Overijssel. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor jezelf en natuurlijk voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering in Overijssel.

Overijssel fotograaf

Zwart Wit Portret fotograaf Overijssel

Portretfotografie is puur, eigen en krachtig. Zwart Wit fotografie in Overijssel doe ik dan ook graag. Het is een manier om ’terug in de tijd te gaan’. In het verleden was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professioneel effect creëren voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Overijssel

Een zwangerschapshoot in Overijssel is iets wat leuk is voor jullie als mama en papa to be. De periode tijdens de zwangerschap is wellicht de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel weg nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner in Overijssel.

Familie fotograaf Overijssel

Een familieportret in Overijssel, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Het is natuurlijk al gezellig om met elkaar op pad te zijn en iedereen mag het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

!! *Reiskosten zijn 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

Fotograaf door heel Overijssel

Natuurlijk ben ik door heel Overijssel te boeken waaronder Stadshagen, Schalkhaar, Raalte, Deventer, Kampen, Ommen, Hengelo, Enschede, Dalfsen, Slagharen, Hardenberg, Almelo, Hengelo, Rijssen, Holten, Wierden, Haaksbergen, Enschede, etc.