By Annemarie Smit fotograaf Deventer (Overijssel) en omgeving

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone


Fotograaf Annemarie Smit

Fotograaf uit Deventer. Geboren en getogen in Deventer en tijdens mijn studietijd heb ik in Zwolle gewoond en gestudeerd (fotografie natuurlijk!). De sfeer, authenticiteit en diversiteit maakt Overijssel inspirerend om te fotograferen.

Een fotograaf uit Overijssel dus! En een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken. 

Ik zou mijzelf niet schalen onder een stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en in 2020 officieel afgestudeerd. Een verhaal vertellen door beeld is iets wat ik sinds kleins af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist mijn familie; “Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!”.

Personal Branding fotograaf Overijssel

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Met een personal branding shoot in Overijssel zetten we je krachtig neer als persoon en bedrijf. Natuurlijk zorgen we voor unieke content zodat je opvalt bij je klanten en volgers. Hiermee zal je absoluut een indrukwekkende indruk achterlaten bij je prospects.

Bruiloft fotograaf Overijssel

Het moment is daar! jullie gaan trouwen in Overijssel! Je bruiloft maak je maar één keer mee en de avond is gevuld vol belangrijke momenten. Als fotograaf kijk ik continu om mij heen om jullie de mogelijkheid te geven om over jaren met een glimlach en een traan terug te laten kijken naar die magische dag in Overijssel.

Loveshoot fotograaf Overijssel

Op zoek naar een loveshoot (liefdes shoot) in Overijssel? Een romantische manier om jullie liefde vast te leggen in het prachtige Overijssel. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor jezelf en natuurlijk voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering in Overijssel.

Zwart Wit Portret fotograaf Overijssel

Portretfotografie is puur, eigen en krachtig. Zwart Wit fotografie in Overijssel doe ik dan ook graag. Het is een manier om ‘terug in de tijd te gaan’. In het verleden was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professioneel effect creëren voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Overijssel

Een zwangerschapshoot in Overijssel is iets wat leuk is voor jullie als mama en papa to be. De periode tijdens de zwangerschap is wellicht de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel weg nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner in Overijssel.

Familie fotograaf Overijssel

Een familieportret in Overijssel, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Het is natuurlijk al gezellig om met elkaar op pad te zijn en iedereen mag het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

Fotograaf door heel Overijssel

Natuurlijk ben ik door heel Overijssel te boeken waaronder Stadshagen, Schalkhaar, Raalte, Deventer, Kampen, Ommen, Hengelo, Enschede, Dalfsen, Slagharen, Hardenberg, Almelo, Hengelo, Rijssen, Holten, Wierden, Haaksbergen, Enschede, etc.