Een familie fotoshoot, ook wel een familie shoot of familieportret genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Mensen zien het dan ook als uitje, gezellig met elkaar op pad in combinatie met een familie fotograaf. Tijdens dit familie uitje dartel ik om jullie heen om jullie vast te leggen.

  • Unieke ervaring
    Omdat het een mooi moment is en je dit natuurlijk graag wilt terugzien op de foto wil ik er altijd voor zorgen dat het voelt als een unieke ervaring. Lachen, grollen, verdriet, het maakt allemaal niet uit. Wees jezelf bij een familieshoot!
  • Ik neem de tijd
    Nee, ik werk niet op een manier waardoor mensen zich opgejaagd voelen. Iedereen verdient een goede en leuke ervaring en de ene heeft daar langer voor nodig dan de andere. Het draait tenslotte niet om mijn klok maar die van jullie.
  • Kwaliteit foto’s
    Naast de pure vorm van fotograferen vind ik het zo ontzettend belangrijk dat de kwaliteit goed is. Dit betekent niet alleen dat ik soms even zal zeggen dat je een stapje opzij mag zetten voor beter licht, maar kwaliteit zit ‘m ook in het feit dat het gevoel goed wordt overgebracht op de foto.

Soorten familie shoot

Familie fotoshoot voor kleine en grote groepen

Elke familie is anders, de één bestaat uit 12 mensen, en de andere uit 4. De complexiteit met meer mensen is altijd hoger en dit betekent dat er wat meer werk in zit. Voordat we een afspraak maken voor een familie fotoshoot is het voor mij belangrijk hoeveel mensen er precies komen want daarop kan ik mijn materiaal aanpassen.

Vaste of diverse locatie(s)

Zoals ik eerder als stelde: elke familie is anders. Dit betekent dat iedereen ergens anders waarde aan hecht, en dus ook de omgeving. De keuze ligt helemaal bij jullie waar de shoot moet plaatsvinden. Ik heb zelf bijzonder fotogenieke locaties maar kan mij goed voorstellen dat jullie ook ideeën hebben. Wil je meer locaties? Dan moeten we wat langer reizen, geen probleem maar houd er rekening mee dat we dan ook langer bezig zijn.

Voorbeelden familieportret van internet

Er zijn veel mensen die bij mij komen met voorbeelden op hun telefoon. Deze vinden ze bijvoorbeeld op Pinterest, Instagram, Google of andere kanalen. Persoonlijk vind ik dit heel leuk want dit geeft in mijn ogen aan dat jullie er net zo druk mee bezig zijn als dat ik. Dit is ook altijd welkom maar verwacht geen kopie, daarvoor ben ik te koppig ;). Je komt tenslotte niet voor niets bij mij!

Familieportret boeken

Wil je een familieportret laten maken met je familie? Ik stel mijzelf flexibel op en zal rekening houden met jullie planning. Avonduren en weekenden hoeven ook geen probleem te zijn.

Familie shoot prijzen

Ben je benieuwd wat een familieportret kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.

Familie shoot

Een familie shoot is iedere keer weer anders. Het is verfrissend om te zien dat elke familie anders met elkaar omgaat. Wat elke familie shoot zo leuk maakt is dat er geen goed of fout is. De familie mag mij als het ware negeren en zelf lekker door de bossen, stad of eigen huis lopen. Ga in op de omgeving, zo krijgen we ook het natuurlijkste en mooiste resultaat. Een familie shoot is ook leuk om als cadeau te geven. Naast een gezellig dagje uit kan dit ook vastgelegd worden. De locatie van de fotoshoot maakt niet uit zoals eerder aangegeven dus misschien kan het zelfs wel in de buurt van vader, moeder of opa, oma.

Familie portret

Een familie portret moet niet verkeerd geinterpreteerd worden. Een familie portret betekent niet stilzitten, lachen en vervolgens het klikken van foto’s. Verre van! Ga aan de babbel met elkaar en zorg eerst dat je je ontspannen voelt. Vanaf de minuut dat ik de camera aanslinger betekent niet dat er direct gefotografeerd moet worden. Een statig beeld is iets wat absoluut niet hoeft tijdens het maken van een familie portret.

Fotoshoot familie

Omdat ik tijdens fotoshoot met familie jonge, oude en alles er tussenin tref geeft dit ook veel mogelijkheden om af en toe eens vershillende generaties apart te fotograferen of misschien alle generaties op één foto. Een fotoshoot familie kan alle kanten op gebogen worden. Ik denk graag met jullie mee, maar je eigen wensen aangeven is natuurlijk bijzonder belangrijk!

Familie fotograaf

Als familie fotograaf groei ik graag mee met de families. Het is altijd leuk als er weer een nieuwe generatie is geboren en dit moment met een foto geborgd wordt. Een familie fotograaf als ik groeit graag met de familie mee. Stel je voor dat je jaarlijks een nieuwe plaat in huis kan hangen van de gehele familie!