By Annemarie Smit fotograaf Zwolle


Wie is Annemarie Smit?

Tijdens mijn studietijd heb ik in Zwolle gewoond en gestudeerd (fotografie natuurlijk!). De sfeer, authenticiteit en diversiteit maakt het zo inspirerend om te fotograferen.

Een fotograaf uit Zwolle! En een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken. 

Ik zou mijzelf niet schalen onder een stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en in 2020 officieel afgestudeerd. Een verhaal vertellen door beeld is iets wat ik sinds kleins af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist mijn familie; “Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!”.

!! *Reiskosten zijn 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

Loveshoot fotograaf Zwolle

Op zoek naar een loveshoot (liefdes shoot) in Zwolle? Een romantische manier om jullie liefde vast te leggen. Het is leuk om voor altijd bij je te dragen op print of in de feed van je social media. Het is een leuk cadeau voor je partner. Plan de shoot bijvoorbeeld in op een voor jullie belangrijke dag als herinnering.

Zwart Wit Portret fotograaf Zwolle

Portretfotografie is puur en eigen. Zwart Wit fotografie in Zwolle doe ik dan ook graag. Het is een manier om ’terug in de tijd te gaan’. Vroeger was Zwart Wit fotografie zoals kleurenfoto’s tegenwoordig. Je kan een professioneel effect creëren voor je LinkedIn, maar het kan ook als mooi portret in huis dienen. Het geeft sfeer en karakter.

Zwangerschap fotoshoot Zwolle

Een zwangerschapshoot in Zwolle is iets wat leuk is voor jullie als mama en papa to be. De periode tijdens de zwangerschap is misschien wel het mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel verdwenen nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken met jou en je partner.

Familie fotograaf Zwolle

Een familieportret in Zwolle, ook wel een familiefoto genoemd, betekent dat er iets wordt vastgelegd met mooie, emotionele herinneringen. Iets om naar terug te kijken. Ten eerste is het al gezellig om met elkaar op pad te zijn en mag iedereen het zien als uitje. Tijdens dit familie uitje zal ik om jullie heen bewegen om jullie vast te leggen.

!! *Reiskosten zijn 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

Fotograaf door heel Overijssel

Natuurlijk ben ik door heel Overijssel te boeken waaronder Stadshagen, Schalkhaar, Raalte, Deventer, Kampen, Ommen, Hengelo, Enschede, Dalfsen, Slagharen, Hardenberg, Almelo, Hengelo, Rijssen, Holten, Wierden, Haaksbergen, Enschede, etc.