By Annemarie Smit fotograaf Groningen


Welkom op mijn website: By Annemarie Smit

Welkom op deze pagina in je zoektocht naar een fotograaf in Groningen. Het vinden van de juiste fotograaf kan een uitdaging zijn, vooral als je iemand zoekt die jouw visie begrijpt en de gewenste resultaten kan leveren. Hier vind je informatie over mij, Annemarie Smit. Kies de juiste fotograaf in Groningen die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarie, sinds 2016 actief fotograaf door heel Nederland. Ik woon in Groningen. In Groningen voel ik mij ontzettend prettig en heb hier de leukste plekjes ontdekt om te fotograferen! De meest romantische hotspots voor jullie loveshoot of bijvoorbeeld de meest sfeervolle plek voor jullie familie portet. 

Ik sta altijd open voor gesprek om eens te kijken wat de wens is! Bekijk hieronder ook eens mijn portfolio.

By Annemarie Smit

Het gaat zo natuurlijk!

Rated 5,0 out of 5
januari 5, 2021

Wij hebben een zwart wit foto laten maken door Annemarie. Geen ongemakkelijke momenten maar gewoon heel natuurlijk én leuk! Het resultaat mocht er ook zijn. Heel erg blij mee!!

Roos

Mijn stijl van fotograferen

Als fotograaf ben ik een ware allrounder maar zijn er wel onderdelen die ik simpelweg leuker vind en goed in ben. Hieronder vind je een kleine greep uit mijn portfolio.

Personal Branding fotograaf Groningen

Bij personal branding gaat het écht om jou. Wie ben je en wat wil je dat de buitenwereld ziet? Met een personal branding shoot in Groningen zorg ik dat jij op de kaart gezet wordt op visueel gebied. Uiteindelijk wil je jouw image professioneel neerzetten en wil je dat mensen je serieus nemen. Je bent tenslotte je eigen uithangbord!

Trouwfotograaf Groningen

Het is zo ver, eindelijk! Trouwen in Groningen of omgeving. Een trouwfotograaf in Groningen is eenvoudig te vinden, maar de klik is enorm belangrijk. Een trouwfotograaf voor je bruiloft is van absolute meerwaarde omdat je altijd kan terugkijken op die dag. Het is tevens een belangrijke en leuke dag die je niet meer over kan doen. Je kan het daarentegen wel herbeleven. Daar ben ik voor. Talloze bruiloften heb ik mee mogen maken als trouwfotograaf in Groningen en hier komen altijd de mooiste plaatjes uit. Kortom, ik zal mijn best doen dat je de bruiloft altijd weer kan herbeleven.

Loveshoot fotograaf Groningen

Wil je graag een loveshoot (liefdes shoot) in Groningen? Dit zijn hele leuke shoots vol energie en liefde. Dit kan in een weiland met zonsondergang maar is ook mogelijk om bijvoorbeeld op de grote markt in Groningen te doen! Samengevat, kies je plek en we maken er een mooie dag van.

Zwart Wit Portret fotograaf Groningen

Zwart Wit portretfotografie geeft je veel mogelijkheden en we kunnen veel kanten op. Wil je een dramatisch effect creëren of wil je ‘gewoon’ een mooie foto voor je LinkedIn of in huis? Ik kom gerust even bij je langs in Groningen om hier een afspraak voor te maken!

Zwangerschap fotoshoot Groningen

Je voelt je soms ongemakkelijk maar zit vol met liefde. Er wacht een wonder in je buik en dit geeft een prachtig effect op de foto. Dit moment vastleggen voor altijd is iets wat ik graag voor je doe met een zwangerschapshoot in Groningen!

Dierenfotograaf Groningen

Dieren zijn zo ontzettend fotogeniek. Vaak heb je het niet door maar elk dier heeft iets sierlijks over zich heen. Omdat ik persoonlijk een enorme dierenliefhebber ben is dat iets wat ik graag doe; dieren fotografie! Ga je lekker met paard over het land scheuren of met je kat in de hangmat? Ik kan er een plaatje van maken.

Familie fotograaf Groningen

Een familiefoto is heel waardevol. Vaak een (positief) emotioneel moment waar jullie allemaal naar terugkijken met een glimlach. Deze glimlach bezorg ik graag op jullie gezicht. Een familieportret in Groningen kan op vele plekken plaatsvinden. Dit mag in het centrum maar ook in een prachtig bos in bijvoorbeeld Glimmen.

!! *Reiskosten zijn 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

Fotograaf door heel Groningen

Natuurlijk ben ik door heel Groningen te boeken waaronder Haren, Eelde, Hoogezand, Zuidlaren, Annen, Bedum, Winsum, Delfzijl, Uithuizen, Grijpskerk, Zuidhorn, Aduard, Leek, Roden Groningen centrum etc.