Welkom

By Annemarie Smit

Over Annemarie Smit

Een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken.

Ik zou mijzelf niet schalen onder een stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en heb ik de leukste mensen ontmoet voor de camera. Een verhaal vertellen door middel van beeld is iets wat ik van jongs af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist iedereen; “Onze fotograaf Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!


Fotograaf Annemarie Smit
Bekijk mijn specialismen


Professioneel fotografe By Annemarie Smit

Een fotograaf met veelzijdige kwaliteiten. Als fotografe kom je veel mensen tegen met verschillende stijlen. Over de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een absolute allrounder op het gebied van fotografie. Voor mij betekent fotografie niet alleen een plaatje vastleggen, maar de hele ervaring eromheen. Ik vind het belangrijk dat mensen een leuke dag hebben waar ze met plezier op terugkijken. Van dierenfotografie tot personal branding, ik help je graag met het perfecte plaatje!

Een persoonlijke fotoserie

Elke foto is persoonlijk en heeft zijn eigen kenmerken, en achter elke foto zit een verhaal. Dit verhaal probeer ik samen met jou over te brengen op beeld. Daarom vind ik het belangrijk om de mensen waarmee ik werk eerst een beetje leer kennen. Want zeg nou zelf, voor de camera staan is niet voor iedereen direct even gemakkelijk!

Vakkundig en enthousiast

Omdat ik al een aantal jaren meeloop heb ik veel gezien en meegemaakt. Dit betekent dat je je op je gemak mag voelen en niet bang hoeft te zijn dat het ‘mislukt’ als je net even je ogen dicht hebt, ik schiet genoeg foto’s(!).

Ben je bang dat je iets vergeet of wil je echt een specifieke foto? Laat het gerust weten. We moeten tenslotte allemaal tevreden zijn met het eindresultaat.

Benieuwd naar wat ik als fotograaf Annemarie Smit graag doe? Personal Branding, Zwart Wit Fotografie, Familie fotoshoot, Trouwerij, Zwangerschap, Liefde en Dieren.

Reviews

Prachtige loveshoot!

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2021

Dit was de eerste keer dat we een loveshoot hebben geboekt, ooit. We vonden het echt helemaal leuk met jou! We maken hier aan jaarlijks uitje van :-)!!

Anna