Welkom

By Annemarie Smit

Over Annemarie Smit

Wie ben ik? Ik ben een persoon die graag door het land vliegt om het perfecte plaatje voor anderen te maken.

Ik zou mijzelf niet schalen onder een stijl van fotograferen omdat mijn manier van foto’s vastleggen divers en uniek is.

Sinds 2016 ben ik actief als fotografe en heb ik de leukste mensen ontmoet voor de camera. Een verhaal vertellen door middel van beeld is iets wat ik van jongs af aan al doe, ik mocht altijd de plaatjes vastleggen als 8-jarig meisje. Dan gingen we weer ergens heen en wist iedereen; “Onze fotograaf Annemarie is verantwoordelijk voor de foto’s!

Fotograaf Annemarie Smit

Fotograaf Annemarie Smit
Bekijk mijn specialismen


Professioneel fotografe By Annemarie Smit

Een fotograaf met veelzijdige kwaliteiten. Als fotografe kom je veel mensen tegen met verschillende stijlen. Over de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een absolute allrounder op het gebied van fotografie. Voor mij betekent fotografie niet alleen een plaatje vastleggen, maar de hele ervaring eromheen. Ik vind het belangrijk dat mensen een leuke dag hebben waar ze met plezier op terugkijken. Van dierenfotografie tot personal branding, ik help je graag met het perfecte plaatje!

Een persoonlijke fotoserie

Elke foto is persoonlijk en heeft zijn eigen kenmerken, en achter elke foto zit een verhaal. Dit verhaal probeer ik samen met jou over te brengen op beeld. Daarom vind ik het belangrijk om de mensen waarmee ik werk eerst een beetje leer kennen. Want zeg nou zelf, voor de camera staan is niet voor iedereen direct even gemakkelijk!

Vakkundig en enthousiast

Omdat ik al een aantal jaren meeloop heb ik veel gezien en meegemaakt. Dit betekent dat je je op je gemak mag voelen en niet bang hoeft te zijn dat het ‘mislukt’ als je net even je ogen dicht hebt, ik schiet genoeg foto’s(!).

Ben je bang dat je iets vergeet of wil je echt een specifieke foto? Laat het gerust weten. We moeten tenslotte allemaal tevreden zijn met het eindresultaat.

Benieuwd naar wat ik als fotograaf Annemarie Smit graag doe? Personal Branding, Zwart Wit Fotografie, Familie fotoshoot, Trouwerij, Zwangerschap, Liefde en Dieren.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan ik het beste boeken?

  Een advies is om minimaal een maand vÃŗÃŗr de gewenste datum te boeken. Het komt wel eens voor dat ik op kortere termijn een gaatje heb, dus vraag er gerust naar!

 • Slecht weer, wat nu?

  Een bewolkte dag is geen enkel probleem. De shoot kan gewoon doorgaan. Zijn er (hevige) windstormen of regent het pijpenstelen dan gaan we samen naar een ander moment zoeken om de shoot door te laten gaan.

 • Hoe betaal ik voor mijn fotoshoot?

  Om de plek te reserveren vraag ik altijd een voorschot van 75,- euro. Het overige bedrag wordt na de fotoshoot in rekening gebracht. Na de laatste betaling wordt de hele collectie foto’s gedeeld. Dit kan via Tikkie, bankoverschrijving of contant.

 • Kan ik de onbewerkte foto's ontvangen?

  Nee, daar doe ik niet aan. Je kiest bewust voor mijn stijl. Onbewerkte foto’s geven niet het effect wat het uiteindelijke eindproduct uitstraalt.

 • Kan je mijn dubbele onderkin bewerken?

  Deze vraag krijg ik vaker maar het antwoord is helaas altijd ‘ nee’ . Oneffenheden die er normaal gesproken niet zijn bewerk ik nog wel eens weg maar de echte jij moet wel naar voren komen en herkenbaar blijven.

 • Doe je ook studiowerk?

  Nee, ik fotografeer veelal in de buitenlucht en open omgevingen. (Zwart wit) portretten daarentegen doe ik wel binnen maar hier komt geen studiowerk aan te pas.

 • Reken je ook reiskosten?

  Ja, ik reken reiskosten. Dit is niet alleen om de afschrijving en benzine van het vervoer te dekken, maar ook voor de tijd die ik in de auto zit.

  Daarom reken ik reiskosten van 0,37 euro per km vanaf Wagenborgen, Groningen. De eerste 15km zijn vrij.

 • Reviews

  Het gaat zo natuurlijk!

  Rated 5 out of 5
  januari 5, 2021

  Wij hebben een zwart wit foto laten maken door Annemarie. Geen ongemakkelijke momenten maar gewoon heel natuurlijk Ên leuk! Het resultaat mocht er ook zijn. Heel erg blij mee!!

  Roos