Zwanger zijn is misschien wel de mooiste, bijzonderste en meest onvergetelijke tijd die er is. Helaas is dat gevoel en idee al snel verdwenen nadat je mooie wonder op de wereld is. Ik zorg ervoor dat je deze tijd voor altijd terug kan zien door een prachtige fotoreportage te maken. Een zwangerschapsfotoshoot.

Voor deze zwangerschapsfotoshoot gaan we op zoek naar een mooie locatie in de buitenlucht of binnen. Aanstaande papa en mama staan in het middelpunt van de belangstelling en jullie mogen de focus heerlijk op elkaar hebben. De buik, de liefde en het magische moment komen centraal te staan.

Waarom een zwangerschap fotoshoot?

Uniek en voor altijd

Spannende tijd, emoties gaan alle kanten op en een mooie ronde buik. Het is een prachtige, bijzondere en veelal memorabele tijd. Dit moment wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Dat kan met een zwangerschaps-fotoshoot By Annemarie Smit. Met deze foto’s heb je een herinnering aan jouw zwangerschap, voor altijd.

Waarom By Annemarie Smit?

Iedereen heeft een andere stijl. Dit betekent ook dat de ene mijn stijl wel bevalt en de andere niet. Ik ben enorm van het loslaten van mensen. Wees jezelf, anders herken je jezelf niet terug op de foto’s. Daarnaast zal ik de pure kleuren behouden en warmte en sfeer in mijn nabewerking verwerken.

Ik ga graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of er een wederzijdse klik is en om te weten wat jullie willen terugzien. Het gaat tenslotte om één van de belangrijkste dagen van je leven.

Zwangerschapsshoot boeken

Wil je een zwangerschap fotoshoot boeken voor deze bijzondere periode? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jouw planning.

Zwangerschapshoot prijzen

Ben je benieuwd wat een zwangerschap fotoshoot kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.