Een mijlpaal is bereikt, jullie gaan trouwen! Nu op zoek naar een trouwfotograaf. Je bruiloft maak je maar één keer mee en de avond is gevuld vol belangrijke momenten. Alles wat er gebeurt wil je vastgelegd hebben. Naast de belangrijke momenten zijn enthousiaste gasten, spelende kinderen en ontroerende familieleden ook dingen waar ik naar zoek. Als fotograaf kijk ik continu om mij heen om jullie de mogelijkheid te geven om over jaren met een glimlach en een traan terug te laten kijken naar die magische dag.

Waarom een trouwfotograaf?

Omdat deze prachtige dag nooit vergeten mag worden heb je iemand nodig die zorgt dat je het moment altijd weer kan herbeleven. Veel herinneringen zitten natuurlijk in je hoofd maar dat vervaagt helaas. Foto’s doen dat niet. Kwaliteit foto’s met fotoboek zijn na jááááren nog houdbaar. Daarnaast is het een mooie herinnering waar je niet alleen, maar ook met familie en vrienden op terug wil kijken.

Extra nagenieten met een videograaf

Steeds meer bruidsparen willen naast een fotograaf ook een videograaf. Een prachtige reeks foto’s van deze mooie dag geeft een goed gevoel om naar terug te kijken maar op film kan het zijn dat je bepaalde herinneringen weer terughaalt die je in de foto’s hebt gemist. Daarom bied ik ook altijd de mogelijkheid om samen te komen met een professionele videograaf.

Waarom By Annemarie Smit?

Iedereen heeft een andere stijl. Dit betekent ook dat de ene mijn stijl wel bevalt en de andere niet. Ik ben enorm van het loslaten van mensen. Wees jezelf, anders herken je jezelf niet terug op de foto’s. Daarnaast zal ik de pure kleuren behouden en warmte en sfeer in mijn nabewerking verwerken.

Ik ga graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of er een wederzijdse klik is en om te weten wat jullie willen terugzien. Het gaat tenslotte om één van de belangrijkste dagen van je leven.

Bruiloft fotografe boeken

Wil je een trouwshoot boeken voor deze belangrijke dag? Ik stel mijzelf flexibel op en probeer altijd rekening te houden met jullie planning. Dagen van ’s ochtends vroeg in de make-up tot ’s avonds het feest en weekenden zijn uiteraard geen enkel probleem.

Bruiloft fotografie prijzen

Ben je benieuwd wat een trouwshoot kost? Klik op onderstaande button om mijn prijzen en andere mogelijkheden in te zien.